Disclaimer

De website directgeldlenen.be verschaft u hierbij toegang tot de website en de gepubliceerde teksten, afbeeldingen en andere materialen die zowel door ons als door andere partijen ter beschikking gesteld zijn. Directgeldlenen.be behoudt zich het recht voor om de inhoud op de website op elk gewenst moment aan te passen of delen te verwijderen zonder dat hier eerst communicatie over noodzakelijk is. De informatie op deze website is dan ook geheel vrijblijvend en is geen concreet aanbod om direct een overeenkomst te sluiten met een derde partij.

Beperkte aansprakelijkheid

De inhoud van de website wordt aangeboden zonder enkele vorm van garantie of aansprakelijkheid voor de geleverde inhoud. De inhoud kan op elk moment gewijzigd of aangepast worden door de beheerder van de website directgeldlenen.be.

geldlenenkostookgeld

Bezoekers of gebruikers zijn in staat om zelf inhoud te plaatsen of de website en hierop hebben wij geen voorafgaande controle of redactionele controle op de geplaatste inhoud. Klachten over geplaatste inhoud worden serieus genomen en zullen behandeld worden, neemt u hierover contact met ons op via het contactformulier.

De auteursrechten

Alle intellectuele rechten op het eigendom van de website liggen en blijven bij directgeldlenen.be en haar gebruikers. Het kopiëren, opnieuw plaatsen of verspreiden van de inhoud van deze materialen is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van directgeldlenen.be, met uitzondering van dwingend recht zoals citaatrecht, tenzij bij bepaalde materialen andere bepalingen geplaatst zijn.

 

Geen van de personen die afgebeeld zijn op de website zijn verbonden met directgeldlenen.be, noch hebben zij een link met de website zelf.

 

Het is niet toegestaan om de pagina’s op deze website te gebruiken in een frameset of een inline link binnen een andere webpagina. Op dat moment zou verwarring kunnen ontstaan over de herkomst van het materiaal en dit willen wij voorkomen.